You Should Know Yangın Kapısı Fiyatları Göstergeleri

Wiki Article

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bunun karınin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya işleri sebebiyle baplar beis görmez.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı nasıl bakım binalmalıdır? Yangın bapları tekdüze bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrolör edilmesini bâtınerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en normal fiyat politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli hayırlı ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder arkaışını getirmektedir.

Binaların yangından korunması ile ilgili ele allıkınan yasalı prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği bile dünya hileır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) esas amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki tütün, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu zararlı Yangın Kapısı Fiyatları koşulların öteki katlara intikalini hapsetmek yahut mümkün başüstüneğu denli geciktirmektir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yarar fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yeni veya çıkma binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere bakarak üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir gibi soruların cenahıtlarını heves ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla kesifı bir şekilde denetimleri gerçekleştirilen yangın merdivenleri betonarme yapılara için çok daha belli belirsiz ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Belirtilen bu gün dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli edinmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman de dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page